1. honden accessoires
  2. gps tracker hond

Beste gps tracker hond [Productvergelijking 2024]

Laatst bijgewerkt: 27 mrt. 2024

Van een spelend hondje naar een vermist dier in een mum van tijd. Soms gebeurt het dat een hond plots verdwenen is. Misschien is hij verdwaald of heeft iemand hem meegenomen? Om je hond zo snel mogelijk weer thuis te krijgen moet je snel handelen. Met een GPS tracker hond kun je uitzoeken waar je huisdier is, bekijk de beste opties voor een GPS tracker hond in onze top 10. Je zoekt op de juiste plek, de producten die wij voor je uittesten garanderen veiligheid en betrouwbaarheid voor jouw hond.

Benieuwd geworden naar de top 10 gps trackers hond? Wij hebben een groot aantal aan recente gps trackers hond vergeleken met elkaar, maar uiteindelijk kunnen er slechts tien de beste zijn uiteraard. Het goede nieuws is dat het alle 10 topproducten zijn. Anders komen ze natuurlijk niet in ons lijst te staan! Welke je dus ook kiest, jij haalt kwaliteit binnen! Klik op de button direct hieronder om snel de top 10 te zien.

Inhoudsopgave

Onze 10 top gps trackers hond [Best getest in 2024]

De top 10 beste gps trackers hond hieronder, komt tot stand door uitvoerig onderzoek naar consumentenreviews. Deze reviews worden geschreven door consumenten die bestaan uit paardenliefhebbers, -eigenaren, hobbyisten en mensen die werkzaam zijn in het paarden of dieren vakgebied. Zodoende hebben zij kennis over wat paarden, maar ook andere dieren nodig hebben voor een beter leven en hebben bovendien ervaring in tal van verschillende producten. Deze producten worden vervolgens online gereviewd door consumenten, zodat de beste komen bovendrijven. Deze beste gps trackers hond presenteren wij in onze top 10. Bekijk de gps trackers hond hieronder en vergelijk ze met elkaar, zodat jij de juiste aankoop maakt.

1. Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker voor Honden Activiteitenmonitor Past op meeste Halsbanden.

5/5

De Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker is een handige hulpmiddel voor elke baasje die graag zijn hond in de gaten wil houden. Het maakt niet uit of je hond zich in de buurt bevindt of verder weg. Met deze GPS-hondentracker heb je altijd een volledig overzicht van de locatie en activiteiten van je trouwe viervoeter. De tracker past gemakkelijk op de meeste halsbanden en hondentuigen. De flexibele rubberen klem staat garant voor een stevige en veilige bevestiging. Daarnaast heb je ook geen speciale tools nodig voor het installeren van de tracker. De tracker werkt in combinatie met de Tractive GPS-app waarmee je de locatie, de actieve tijd en de routes van je hond kunt tracken. De app is gratis te gebruiken en je kunt het abonnement kiezen dat het beste bij je behoeften past. Je krijgt ook een melding als je hond een bepaalde zone verlaat, zodat je altijd op de hoogte bent van de bewegingen van je dierbare viervoeter.

3. Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker voor Honden Activiteitenmonitor Past op meeste Halsbanden Donkerblauw.

5/5

De Tractive GPS Dog 4 GPS Tracker heeft vele voordelen. De tracker is uitgerust met een krachtige GPS-verbinding die geschikt is voor veel landschappen. Daarnaast heeft het een IPX7-waterbestendigheid en is het stofbestendig voor extra sterkte. Met de Tractive GPS-app kunt u eenvoudig de locatie en activiteiten van uw hond volgen. Met de tracker kunt u een virtueel hek instellen, dat u op de kaart kunt tekenen. Als uw hond het hek verlaat, ontvangt u een melding. Ook kunt u meerdere mensen toevoegen aan de app, zodat iedereen kan zien waar uw hond is. De Tractive GPS Dog 4 GPS Tracker is gemaakt om mee te nemen op al uw avonturen. Het past op de meeste halsbanden en hondentuigen en is verkrijgbaar in de kleur donkerblauw. De tracker is oplaadbaar met behulp van een USB-kabel en heeft een batterijduur van 5-7 dagen. Kortom, met deze tracker ziet u altijd waar uw hond is en wat hij of zij uitspookt.

5. Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind Auto Scooter Fiets Kat Hond.

5/5

Mini GPS Tracker Volg Systeem is een uiterst krachtige en handige GPS-tracker die je helpt om de locatie van je voertuig, kinderen of dieren te traceren. Het systeem is voorzien van een kleine tracker die is voorzien van een klein scherm en een geavanceerde GPS-ontvanger. Het scherm geeft de exacte locatie van de tracker aan en de tracker kan ook worden gebruikt om op afstand de locatie van het voertuig, kinderen en dieren te traceren. De Mini GPS Tracker Volg Systeem heeft ook een ingebouwde alarmfunctie waarmee je alarm kunt laten afgaan als de tracker beweegt of als de locatie verandert. Deze functie stelt je in staat om de activiteiten van je kinderen, voertuigen en dieren te controleren en je kunt een melding krijgen als de locatie verandert. Daarnaast heeft het systeem ook een ingebouwde SOS-knop waarmee je je kinderen of dieren direct kunt helpen als er iets misgaat.

7. Sinotrack Mini GPS Tracker Voor Kind Hond Kat Baggage Auto Zonder Abonnement Gratis Houder.

5/5

De Sinotrack Mini GPS Tracker is een kleine, draagbare apparaat dat rondom het uur van de dag, overal ter wereld, gebruikt kan worden. Het is gemakkelijk te monteren op verschillende objecten zoals een kind, een senior, een hond, een kat of zelfs bagage. Door de real-time locatie tracking heb je altijd de positie en de bewegingen van het object in de gaten. Met deze GPS Tracker hoef je geen abonnement af te sluiten. Het apparaat werkt op een simkaart en heeft een gratis houder. Hierdoor heb je altijd een stevig apparaat waar je op kunt vertrouwen. Met de vele tracking opties en de kostenloze installatie is deze GPS Tracker ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een veilige oplossing om hun dierbaren, bagage of andere waardevolle eigendommen te beschermen. De Sinotrack Mini GPS Tracker is een zeer krachtig, betrouwbaar en betaalbaar apparaat. Het heeft een krachtige batterij, waardoor je niet hoeft te wachten totdat de batterij opgeladen is om te kunnen volgen. Met deze GPS tracker kun je eindeloos volgen op afstand. Je kunt ook gemakkelijk meldingen sturen als er bepaalde gebeurtenissen plaatsvinden, zoals als het object in de buurt van een bepaalde locatie komt.

9. Spotter® Huisdier GPS Tracker Hond Inclusief Prepaid Simkaart Activity Tracker Waterdicht - Kleine honden GPS tracker.

5/5

Met de Spotter® Huisdier GPS Tracker Hond Inclusief Prepaid Simkaart Activity Tracker Waterdicht kun je al het avontuur van je kleine vriend volgen. Deze kleine en lichte tracker (maar liefst 4 cm en 21 gram!) is de ideale accessoire voor honden en hun baasjes. Door deze tracker te gebruiken, kun je de locatie van je hond bekijken en terugkijken wat hij heeft gedaan. Je kunt ook zones instellen en berichten ontvangen als hij binnen en buiten komt. En met de activity tracker kun je zien hoe actief je hond is. Met meer dan 35.000 gebruikers zijn de mogelijkheden eindeloos. Weet je niet hoe je de tracker moet gebruiken? Wij helpen je graag!

2. Weenect DOGS² GPS Tracker voor honden.

5/5

De Weenect Dogs² is de perfecte oplossing om je hond altijd in de buurt te houden. De tracker is klein en licht, wat betekent dat je hond het niet eens zal merken dat hij het draagt. Het is ook waterdicht, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als je hond de rivier in rent, of als het regent. De Weenect Dogs² is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Je koppelt de tracker aan je smartphone en je krijgt direct toegang tot de locatie van je hond. Je kunt hem ook instellen om notifications te ontvangen als je hond bepaalde gebieden binnen gaat of verlaat. Daarnaast heeft de app ook een "Virtual leash" waarmee je een veiligheidszone kunt instellen, zodat je precies weet wanneer je hond aan het dwalen is.

4. Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat Huisdier IP67 Waterdicht.

5/5

Met onze GPS-tracker voor huisdieren weet je altijd waar je huisdier is. De Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat Huisdier is volledig waterdicht en IP67-gecertificeerd, zodat je huisdier veilig kan spelen in de regen zonder zorgen. De tracker is uitgerust met een geavanceerd GPS-systeem dat een nauwkeurige locatiebepaling mogelijk maakt, zelfs in drukke stedelijke omgevingen. Dankzij de ingebouwde SIM-kaart kun je de GPS tracker altijd via een app op je smartphone controleren. De tracker maakt gebruik van de nieuwste technologie om up-to-date locatieinformatie te verzenden. Je kunt ook verschillende geofence-instellingen instellen, waardoor je een melding krijgt wanneer je huisdier de instellingen overschrijdt. Daarnaast is er ook een SOS-functie voor noodgevallen. Je kunt je huisdier altijd en overal volgen en hem zo de beste zorg en bescherming bieden.

6. Mini GPS Tracker Kind Inclusief Gratis Simkaart- GPS Tracker Kat GPS Tracker Fiets GPS Tracker Hond GPS Tracker auto.

5/5

Deze Mini GPS Tracker is een krachtige tool voor het bewaken van uw waardevolle bezittingen. U kunt de tracker gebruiken om uw kat, hond, fiets of andere bezittingen te volgen. De tracker is klein en licht en heeft een grote batterijduur. U kunt deze gebruiken voor het monitoren van de bewegingen van uw huisdier of bezittingen. Met de krachtige GPS-trackersoftware kunt u ervoor zorgen dat uw bezittingen veilig zijn. U ontvangt een melding wanneer de tracker buiten een bepaalde zone komt. U kunt ook de locatiegeschiedenis bekijken om te zien waar de tracker is geweest. Bovendien krijgt u een gratis SIM-kaart bij de tracker waardoor u gemakkelijk kunt monitoren waar uw bezittingen heen gaan.

8. Key Finder -Sleutel Vinder- Sleutelzoeker- GPS Tracker -Gps Tracker Hond-Locatietracker met bluetooth 4.0- Key Tracker.

5/5

De KeyFinder is een unieke sleutelzoeker met Bluetooth 4.0 technologie. De KeyFinder heeft een grote reikwijdte en is eenvoudig te koppelen aan de app. U kunt de KeyFinder gemakkelijk aan uw sleutelbos bevestigen of aan de halsband van uw huisdier. Wanneer uw sleutelbos of uw huisdier uit het oog verliest, geeft de KeyFinder een hoog volume signaal af. Daarnaast kunt u de actuele locatie van uw sleutelbos of huisdier op uw smartphone bekijken. De KeyFinder heeft een lange batterijduur en is waterdicht, zodat u het apparaat ook in natte omstandigheden kunt gebruiken. De KeyFinder is ook uitgerust met een bewegingssensor, waardoor u in real time kunt zien waar uw sleutelbos of huisdier zich bevindt. Daarnaast heeft de KeyFinder een verloren modus, waarmee u een signaal kunt afgeven om de locatie van uw sleutelbos of huisdier te achterhalen. U kunt de KeyFinder ook gebruiken om op afstand foto's te maken, waardoor u een beter beeld krijgt van wat er in de omgeving gebeurt.

10. Nisha Me® GPS Tracker Huisdier Tracker- Waterdicht - Kleine honden GPS tracker Gratis APP GPS Hond Kat.

5/5

Met de Nisha Me® GPS Tracker Huisdier Tracker- Waterdicht - Kleine honden GPS tracker Gratis APP GPS Hond Kat, hoef je je nooit meer af te vragen waar je huisdier zit. Deze tracker laat je toe om alle informatie te weten over je huisdier, ongeacht waar je je bevindt. Het is een klein en draagbaar apparaat dat is ontworpen om te worden bevestigd aan de halsband van je hond of kat. Het is waterdicht, dus geen zorgen over regen of baden. De tracker maakt gebruik van GPS-technologie, waardoor je real-time positiegegevens krijgt over de locatie van je huisdier. Je krijgt ook geografische informatie zoals afstand en snelheid die je huisdier heeft afgelegd. Deze gegevens kun je zelf bekijken en analyseren met de gratis app die bij het product wordt geleverd. De app stelt je ook in staat om meerdere profielen te creëren, zodat je meer dan één huisdier kunt volgen. Met de app kun je ook een virtuele omheining maken, waardoor je de locatie van je huisdier kunt beperken tot een bepaalde omgeving.

Vragen over de top 10 gps trackers hond

De reviews over gps trackers hond worden geschreven door consumenten die het al gekocht hebben en er dus al gebruikservaring mee hebben. Dit is betrouwbaar omdat zij zijn de enige die echt weten of het goed is en geven hier hun mening over. Zodoende geeft dit een goed beeld voor mensen die interesse hebben in een gps tracker hond, maar nog geen keuze hebben kunnen maken. Vertrouw jij bedrijven niet altijd op hun woord? Wij ook niet! Daarom laten wij graag de klant zelf aan het woord.

Wij hebben de beste prijs per gps tracker hond in de top 10 al voor je uitgezocht. Klik op de button “Bekijk de beste prijs” en je wordt meteen naar de goedkoopste webshop geleid. Het enige wat jij hoeft te doen is de top 10 te vergelijken en daaruit de keuze te maken. De webshops worden bovendien geselecteerd op betrouwbaarheid, zodat jij zeker weet dat je met een betrouwbare webshop zaken doet. Wil je zelf nog onderzoek doen? Vul dan de productnaam die jij wilt in Google in en bekijk de verschillende webshops die naar voren komen.

Wat is de beste gps tracker hond voor jou? Onder elke gps tracker hond in de top 10 vind je de productbeschrijving. We raden je aan de productbeschrijvingen van elke gps tracker hond in de top 10 door te lezen en te vergelijken, zodat jij weet welke bij jouw wensen past. Voorts vind je ook afbeeldingen en prijzen onder elke gps tracker hond. Deze kun je ook zeker laten meewegen in jouw keuze.

We kunnen wel stellen dat de reviews over de gps trackers hond zeer betrouwbaar zijn. Dit komt aangezien de reviews komen van onafhankelijke personen. Geen merken of producenten zijn betrokken in de reviews.

Wij verkopen zelf geen gps trackers hond. Wij doen onderzoek naar de beste gps tracker hond en zoeken de beste prijs voor je uit. Dit gebeurt aan de hand van reviews die paarden liefhebbers al hebben geschreven over de gps trackers hond op onz site. De klant weet immers het beste wat hij of zij als beste product ervaart. gps tracker hond beste getest vind je hier!

Het onderzoek naar de beste gps trackers hond is doorlopend. Zodra er een nieuwe gps tracker hond dermate gereviewd wordt zodat het een plekje in onze top 10 verdient, updaten wij de lijst. Op deze manier kun je dus op elk moment bij ons terug om een actuele lijst te vinden. gps trackers hond worden aan de lopende band gemaakt, dus het kan zeker zijn dat er weer betere producten in de lijst komen. Houd ons dus regelmatig in de gaten!

Conclusie gps tracker hond vergelijking

Met deze top 10 lijst kan iedereen de beste gps tracker voor zijn of haar hond uitzoeken. Er zijn verschillende gps trackers met unieke functies om aan je wensen te voldoen. Je kunt vertrouwen op de keuze die je hebt gemaakt. Neem de tijd om uit te zoeken wat het beste is voor jouw hond. Op deze manier heb jij de mogelijkheid om de beste gps tracker voor je hond te vinden. Het is altijd belangrijk je hond te beschermen, vooral als hij of zij een avontuurlijk type is en regelmatig wegloopt. Met een gps tracker kan je gerust zijn dat je een oogje in het zeil kunt houden. We hopen dat de informatie die we hebben gepresenteerd je heeft geholpen de juiste uit te kiezen. Daarom adviseren we je om deze lijst te gebruiken bij je zoektocht naar de perfecte gps tracker voor je hond. Met een gps tracker heb je altijd inzicht in waar je trouwe viervoeter zich bevindt. Het is ook een stuk veiliger voor hem of haar, vooral als hij of zij de gewoonte heeft om een stukje op avontuur te gaan. Bovendien kun je zo ook zien waar je hond zich precies bevindt als je even geen oogcontact hebt. Gezien de vele opties die beschikbaar zijn, kun je de beste gps tracker uitzoeken op basis van jouw voorkeuren. Neem de tijd om een tracker uit te zoeken die aan je wensen voldoet, zodat je precies weet dat je de juiste keuze hebt gemaakt.

Koopgids tips voor het kiezen van de beste gps trackers hond

Je wilt uiteraard de juiste gps tracker hond kopen voor jouw paard. Maar hoe je tot die keuze komt, is niet altijd even makkelijk voor iedereen. Vooral in het geval dat je zelf weinig kennis hebt over gps trackers hond kan het een hele klus zijn om het juiste product voor jou te vinden. Het beste is om enige tijd vrij te maken om een gps tracker hond test te doen, maar dat lukt niet altijd met een volle agenda. Dit is de reden dat wij deze website in het leven hebben geroepen. Het onderzoek hebben wij namelijk al gedaan. Wanneer jij de top 10 gps trackers hond bekijkt zie je onder elk nummer een beschrijving van een specifieke gps tracker hond. Deze beschrijvingen kun je met elkaar vergelijken en betrekken op het doel dat jij voor ogen hebt met de aankoop.

Disclaimer: Op onze site bieden we geen producten aan. Wij verkopen zelf dus geen gps trackers hond. We hebben echter veel affiniteit met paarden en zoeken daarom de beste gps trackers hond uit. Via de knop “Bekijk de beste prijs” kun je de gewenste gps tracker hond aankopen. Hiervoor krijgen wij een kleine commissie.

Gepubliceerd op: 6 dec. 2022

Picture of Michelle
Michelle

Paardenliefhebber

Top dat je mijn stukje leest! Ik heb zelf een merrie die Pegasus heet en het is mijn allesie. Ik verzorg mijn grote liefde zo goed als ik kan en ben daarom ook blij om deel uit te maken van Paardenreview.nl. Door deze site is het namelijk eenvoudiger om goede gps trackers hond aan te kopen voor je paard en daardoor de band met je paard te verbeteren!